Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

RSS

 Islam
24.12.2016 04:27 | Lewis Albas Blog lebowskidudeful.wordpress.com

Muslimikollegoiden kautta olen tajunnut, että vaikka se aluksi tuntuikin vieraalta, että joku todella pelkää sian syömistä niin, että ei voi edes karkkia ostaa kuin yhden 30 pussista alepasta, koska muissa on possuperäistä liivatetta. Kaikessa on, pitäisi tehdä kaikki vanukkaat ja karkitkin sitten kotona alusta asti itse, ja tunnen näitä urheita muslimeja jotka suomessa niin paljon itse raskaan työpäivän jälkeen vain voidakseen tuntea olevansa hyvien ihmisten puolella, siinä missä meikäläinen ostaisi nopean räkiksen ja istuisi sohvalle odottamaan kunnes aivot taas virkistyvät. 

Kunnioitan Islamin uskoa, siinä missä se on hyödyksi ihmiselle eli rauhoittaessaan hullussa maailmassa elävää ihmiskuntaa antamalla ohjeita kuten välitä luonnosta (tosin roskien määrä on uskomaton joka tien varressa, eläimet kuolee ja kasvit eivät saa valoa eivätkä tuota happea, jos täälläkin alettaisiin heittää jokaikinen roskapussi partsilta minne sattuu tai autosta motarille), pese itsesi ettet sairastu bakteereihin, kohtele niitä ja niitä reilusti ja avokätisesti ja kun vain teet näitä pikkujuttuja, ihmiset saavat aivan uskomatonta rohkeutta uskonnosta kestää vaikeassa maailmassa hyvinä kansalaisina. Silloin taas kun uskonto menee siihen, että maailman suunnittelija on luonut koko maailman, joten miksi minulla ei olisi oikeutta ottaa ilmaiseksi mitä tahansa naapurimaista, koska sehän on kaikki jumalan valtakuntaa, niin juu, tai silloin kun on joku oikea ongelma, esim. sodanlietsonta käynnissä, niin silloin kannattaa pyrkiä miettimään asioita ja keksimään sovittelevia ratkaisuja, siinä missä pahin irvikuva uskovaisista vain sokeasti rukoilee pari ekstra kertaa, mutta ei itse tartu toimeen tulipalon sammuttamiseksi, vaan jättää kaiken jumalan huomaan, kun se tulipalohan olisi aluksi ollut sammutettavissa ihan tavallisen ihmisen yhdellä sylkäisyllä.

Uskonto kuin uskonto on meemi, se leviää kulovalkean tavoin evolutionaarisena hyötynä. Silloin kun se on hyödyksi, levitköön. Nyt sen sijaan pitäisi julistaa Jihad ympäri eurooppaa, siis mielensisäinen pyhä sota omia synkkiä ajatuksiaan vastaan ja puhdistaa mielensä ja miettiä saamme maailman taas raiteilleen yhdessä, muslmeista laaja valtaosa sen sijaan ei todellakaan ole radikalisoituvia. Pitäisi vain jaksaa ponnistella ekstraa heidän, että saadaan muslimit puhaltaaan yhteen hiileen ja löytämään sovun, samoin kuin venäläiset ajattelevat, että heitä sorsitaan, pitää lyötää yhteinen hiili mihin puhaltaa


 - Lewis Albas Blog lebowskidudeful.wordpress.com | Kommentoi 30.08.2010 15:18

Jos jumala on olemassa, miksi hän antaa ihmisten epäillä onko hän olemassa mielisairauksiin asti? En ymmärrä, miksei hän voisi antaa selvää varmuutta että on olemassa jos kerran on ollakseen. Tässä yksi tärkeä syy miksi en usko, koska tuntisin itseni liian sekopäiseksi jossen olisi hyvissä ajoissa nuoruuteni vuosina lopettanut rukoilemista ja todisteen etsimistä että hän jollain kryptisellä epäsuoralla tavalla olisi vastannut kysymykseeni "anna merkki jotta tiedät että olet oikeasti olemassa?"


Kommentoi Sielua ei ole olemassa
20.05.2008 13:41

ymmärtääkseni on todettu että ihmisen persoonallisuus tai perusolemus on hyvin muuttuvaa sorttia. Näin ollen on vaikea uskoa mihinkään uskontoon, joka puhuu sielusta tai jostain muusta pysyvästä ihmisessä

Postasin allaolevan keskustelunaloitukseksi osoitteeseen: http://debate.atheist.net/showthread.php?p=19291#post19291

Impossibility of existence of souls - Today, 16:17

I'm writing this in hope that someone would be able to expand on this, as my knowledge is very limited. I heard it through the grapevine that personality is something that can undergo so big chances that one's personality can even become unrecognizable as a result of normal personality chances. I'm seeing this notion in the light that religions who preach about the existence of soul or anything stable in our character do not really seem to make any sense to the knowledgeable.
 
Think for example me. If I would attempt to define what kind of soul I would have, I would say that is something like that of a helper, a mentor, or maybe a do-gooder. But usually do-gooders change and stop caring about the world when they grow older (though in some cases it may be a result of despairing, which does not mean that the nature of a person has changed, only that he or she is physically unable to help). And what does bring about people who want to work as psychologists? I do not see it is their souls. I see it as a result of world putting them in difficult situations to cope with in psychological terms from which stems to desire to help others in similar psychologically challenging situations


( Päivitetty: 21.05.2008 16:36 )

Kommentoi Miksi menetin uskontoni?
16.03.2008 16:42

Joitain kuukausi sitten postasin tämän (ja nyt postaan sen täydennettynä selityksellä)

no nyt menetin uskoni tieteellisien mahdottomuuksien takia* (joita se kuvailee), tosin eipä paljon hetkauttanut. Olen ateisti ennenkin ollut. Kristinusko ei maita kaikkineni saataneniin. Buddhalaisuuteen vois tutustua kun on aikaa, ei uskoa etsiessä vaan se on syvää filosofiaa ja sitä kautta kiinnostaa. Ateistina pysyn mielelläni.

*Tässä se tieteellinen mahdottomuus: "While I have seen theories of particles that can move faster than light (not dimensions: that is pure nonsense), it was pretty clear that these particles would then not be able to move slower than light, and no interaction would be possible. The spirit world would not function very well if it could not communicate with the mediums. When words like "magnetism", "vibrations", "quantum", or "energy" pop up on such pages, you can be sure that it is pseudo-science written by people who have no idea what they mean, or that they deliberately throw them in because they expect their readers not to have a clue of what is going on."


( Päivitetty: 21.05.2008 16:30 )

Kommentoi Ateistin onni
01.05.2008 23:46

Ei tässä maailmassa ole tarvetta luulla että karua elämän raadollisuutta tarvitsee paeta minnekäään ylempään ajatteluun. Raadollisuus riittää, katso vain kuinka onnellisia ovat luonnonvarassa elävät kansat, ilman modernin elämän tempoa, liikenteen ja sydämentukoksia. Tämä siis, jos he ovat välttyneet kosketukselta meidän "sivistykseemme". Voisi ajatella. 

Tosin tämä ei kohdallani täysin päde. Ehkä uskontojen kohdalla, mutta ei muuten. En muuta osaakaan tehdä nauttien kuin ajatella jonninjoutavia ajatuksia (ja pelata GTA:ta, ainakin kun viimeksi 3 vuotta sitten pelasin). Se on luonteenpiirre, joka eittämättä tappais minut, jos maailmassani olisi nälänhätä tai sivilisaatiomme olisi kaatuisi. Käytännön jutut ei vain skulaa.

Uskonto, miksipä sitä ajattelis että se on hienoa. Kaipaammeko todella ylivaltiasta, me orjat? No, toi kommenttina ateistilta kaverilta. Ei se noin mee. Se on hieno elämys, enkä kadu harhahdustani. Ehkä ensi kerralla saatan jopa löytää jonkun suuren maailmanuskonnon, jolloin tunne voi olla vielä hienompi joukkosuggestion avittamana.

Ja kyllähän sitä tulee varmasti uusiin uskontoihin jossain määrin perehdyttyä jatkossakin, ihan jo kulttuurien ymmärtämisen tuoman intohimon ohjaamana. Ja tylsäähän se on aina samalla lailla ajatella maailmasta, välillä se on kolmiulotteinen, välillä 11-ulotteinen, välillä apinoilla oli heitä ylempi, nyt kuollut, jumala, joka on maatunut kaikkialle ympärillemme ja jossa voimme sen aistia.

Ja täytyis nyt vielä ehtiä selvittää pidemmälle mitä ovat nämä mielenkiintoiset ilmiöt, joiden väitetään niin tieteellisesti olevan tutkittuja, että ei epäilykselle paljoa sijaa jää. Tarkoitan tieteellisiä kirjoja julkaistu ihmisistä, jotka hypnoosin alla puhuvat sujuvasti kieltä, jota  heillä ei ole koskaan ollut mitään mahdollisuutta oppia. Osa toki huijausta, mutta ei sekään tunnu oikein tieteelliseltä lähestymistavalta luokitella kaikki huijaukseksi vain koska osa on huomattu huijaukseksi.


( Päivitetty: 02.05.2008 00:20 )

Kommentoi


©2019 layout3 - suntuubi.com