Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

RSS

 Näin ajattelen
04.06.2009 17:33

Uskon jokaisen mahdollisuuksiin kehittää omaa itseään, olipa lähtökohdat minkälaiset tahansa. Haluan kehittää itseäni jatkuvasti ja siksi yritän synnyttää keskustelua mielipiteistäni, koska muiden mielipiteiden kuuleminen haastaa omia näkökantojani ja saattaa ne uudelleen punnittaviksi aivoissani. Eli joudun ajattelemaan enemmän ja uudella lailla, ja se vasta kehittää jos mikä. Ja ylipäätään kannustan jokaista tuomaan esille omia mielipiteitään kaikenlaisista asioistaan tämän saitin ulkopuolellakin, vaikka tietääkin, että ei toi toinen nyt kyllä täsmälleen voi samalla lailla ajatella eikä päästäisi yhteisymmärrykseen. Näin siksi että ajattelen että tämä maailma olisi paljon parempi paikka, jos ihmiset uskaltaisivat haastaa omaa ajatteluaan keskustelemalla mielipiteistään enemmän.


Kommentoi Mitä en ole
29.04.2009 04:12
tietysti monella lukijalla käy mielessä, että minkähänlainen tyyppi tällaisten mielipiteiden takaa löytyy. No valoitan sitä hieman.
 
On ehkä helpompaa aloittaa kumoamalla stereotypioita kaltaisistani, jos heitä löytyy.
 
-en ole puunhalaaja, en välitä luonnonmaisemista enkä eläimistä
 
-mitä taas pasifismiini tulee, en ole mikään herkistelijä. Itse asiassa olen paljonkin nähnyt elämäni varrella, enkä todellakaan ole arkajalka. Puukkoakin on joku nenäni edessä heiluttanut, puukosta saamisen uhka oli todellinen. En ollut kyllä tilannetta provosoinut aukomalla päätäni, jos joku haluaa tietää. Otin vaan rauhoitellen puukon veke. Olen myös katsonut kuolemaa silmiin liikenneonnettomuudessa. Nämä jutut ei muulla lailla liity pasifismiin tai sotimiseen, kerron ne vain huomaattaakseni että en ole niitä ihmisiä, jotka ei kestä minkäänlaista raakuutta ja siksi aseellinen toiminta heitä kuvottaa oikein mahan pohjasta asti. Ehei, olen jopa harkinnut poliisin ammattia. Aseelliset yhteenotot ei rikollisten kanssa hetkauta sen kummemmin kuin muitakaan järjestyksenvalvojia. Nämä ei pasifistia pitäisikään hetkauttaa. On aivan eri asia yksittäisten ihmisten väliset aseellinen väkivalta kuin että kokonaiset armeijat lähtevät lahtaamaan toisiaan. Myös väittäisin että psyykeelle se on aika lailla eri luokkaa kestää sota kuin poliisina aseellinen yhteenotto.
 
-en myöskään ole ylihuolestunut maapallon tulevaisuudesta. Ei kaikesta voi liikaa välittää tai lamaantuu vallan. Suurimman osan ajastani käytän ihan muiden asioiden ajattelemiseen kuin mistä täällä kirjoitan, mutta haluan myös jakaa mielipiteeni ja saada aikaan ihmisten valveutumista asioihin, joita on syytä miettiä, ja en katso sitä ollenkaan pahana, jos mielipiteeni ovat radikaaleja ja tarjoavat uusia näkökulmia. Radikaalit mielipiteet voivat olla hyödyksi, vaikka eivät sellaisinaan saisikaan suurempaa kannatusta.

( Päivitetty: 04.06.2009 17:32 )

Kommentoi


©2019 layout3 - suntuubi.com